АНИМАЦИОННО МЕЖДУЧАСИЕ В ОУ „ИВАН ХАДЖИЙСКИ“

Образователни анимационни филмчета гледат вече всеки четвъртък, в голямото междучасие, учениците в ОУ „Иван Хаджийски“.

Анимационно междучасие

Анимациите се излъчват на видео стената във фоайето на първия етаж в училището. Заниманието, за което отговоря учителката Богдана Христова, веднага стана любимо не само на малките, но и на по-големите ученици. Филмчетата са тематично подбрани и са с образователно – възпитателна насоченост.

„Целта е, учениците да са обхванати и да имат организирани занимания не само в учебните часове, но и във времето извън тях. Миналата година въведохме Хороводното междучасие, което се превърна в традиция. Правим го всяка сряда. Сега, в четвъртък,  започнахме  инициативата „Анимационно междучасие“. Стараем се да изпълним с такива занимания всички дни от седмицата, за да се чувстват децата по-приятно в училище и то наистина да се превърне в предпочитано и желано място за тях.

Анимационно междучасие

Имаме идея и за следващото тематично междучасие. То ще е свързано със спорт, или по-точно с вид лека гимнастика, в която ще поканим да се включат не само учениците, но и колегите.“ – сподели директорът на ОУ „Иван Хаджийски“ Ралица Бенчева.