ОУ „ИВАН ХАДЖИЙСКИ“ И „МЕЧТАНОТО УЧИЛИЩЕ”

ОУ „Иван Хаджийски“ се представи със своя работилница на форум “На Лов(еч) за работещи практики: „Мечтаното училище”. Той се проведе на 25 ноември в областния град.

Работилниците, представени по време на Форума, бяха общо 13. В тях училища от цяла ловешка област споделиха свои добри практики и стратегии, които биха били полезни и могат да се приложат и в други институции.

ОУ „Иван Хаджийски“ представи изучаването на готварство в часовете по Технологии и предприемачество, които се провеждат в новия кулинарен кабинет в училището и бързо станаха любими и за ученици, и за учители.

Преподавателките от ОУ „Иван Хаджийски“ Богдана Христова и Миглена Апостолова запознаха другите участниците във форума как е реализирана идеята и как може да се приложи и  други училища.

Зададоха ни много въпроси – сподели Миглена Апостолова, която направи и презентация по темата – Това означава, че сме предизвикали интерес у колегите и се надяваме да сме им били полезни. Готови сме да споделим и още от опита си. Ние също видяхме много креативни идеи за работещи практики, които смятаме да приложим в в нашата работа“. Ръководството на ОУ „Иван Хаджийски“ изказва благодарност на Регионално управление на образованието  – Ловеч и на фондация „Заедно“, които ни дадоха възможност да покажем нашата добра практика по време на форума “На Лов(еч) за работещи практики: „Мечтаното училище”.